Wat is smartengeld?

Smartengeld is een vergoeding voor pijn, verdriet en gederfde levensvreugde en wordt ook wel immateriële schade genoemd. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van alle omstandigheden van het geval. Er wordt daarbij onder andere gekeken naar de aard en de ernst van het letsel en de consequenties van het letsel voor het leven en de toekomst van het slachtoffer.

 

Het vastellen en claimen van smartengeld

Het vaststellen van smartengeld is maatwerk en persoonsgebonden. Wel wordt bij het vaststellen van het bedrag aan smartengeld zo veel mogelijk aansluiting gezocht bij soortgelijke gevallen die eerder door de rechter zijn beslecht. Zo komt jaarlijks het Smartengeldgids van de ANWB uit, waarin diverse gevallen worden opgesomd met aan slachtoffers van letselschade toegekende en geclaimde bedragen aan smartengeld.

Wilt u geheel vrijblijvend binnen enkele minuten een indicatie krijgen of u in verband met uw letselschade aanspraak kunt maken op een smartengeld? Doe dan de gratis letselschadetest.

 

Contact

Heeft u letsel opgelopen als slachtoffer van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval en wilt u weten of en in hoeverre u recht heeft op smartengeld? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen of de gratis letselschadetest te doen om de haalbaarheid van uw claim aan onze letselschade advocaten en specialisten voor te leggen.

U kunt uw vraag ook voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.

Smartengeld Arslan & Ersoy Advocaten

Waarom Arslan & Ersoy?

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

 • U bent gegarandeerd van hoogwaardige rechtsbijstand en begeleiding
 • U krijgt altijd gespecialiseerde advocaten en letselschadespecialisten
 • U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant
 • U krijgt altijd een vast contactpersoon
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar voor u
 • Last but not least: Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Hulp bij smartengeld

Immateriële schade

Bij immateriële schade gaat het om abstracte schade die niet is uit te drukken in geld, zoals smartengeld of shockschade. De wet bepaalt dat slachtoffers van letselschade ook recht op een vergoeding…

Letselnaautoongeluk Arslan & Ersoy Advocaten
Shockschade

Een heftig ongeval heeft niet alleen voor de directe slachtoffer zelf gevolgen, maar kan ook voor traumatische gevolgen leiden voor de personen die het heftige ongeval zien gebeuren…

Heeft u eerst advies nodig?

We kunnen u prima adviseren over waar we u het beste mee kunnen helpen.

Onze werkwijze is altijd
simpel, eerlijk & transparant

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
1
1e kennismaking

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek inventariseren we samen de zaak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis.

Behandelingzaak Arslan & Ersoy Advocaten
2
Behandeling van uw zaak

We gaan aan de slag met uw zaak met de wetenschap dat in elk denkbare scenario uw belang voor ons leidend is.

Tijdensproces Arslan & Ersoy Advocaten
3
Tijdens het proces

We houden u van begin tot afronding op de hoogte van de vorderingen en zijn ten alle tijde bereikbaar voor u.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij staan u bij met raad en daad. Heeft u een juridisch probleem en heeft u bijstand nodig van een advocaat met daadkracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis kennismakingsgesprek aan.  Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
  Emine Kaya Arslan & Ersoy Advocaten

  Heeft u liever direct telefonisch contact?

  Neem dan contact op met een van onze vestigingen en we staan u direct te woord.

  Wat onze klanten zeggen

  Ayse Mammoth

  Ik ben heel goed geholpen door de heer Ersoy. Hij nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft mij goed advies gegeven.

  Saligram Bekir

  Ik kan iedereen aanbevelen om naar Arslan & Ersoy advocaten te gaan. De advocaten zijn behulpzaam en vechten voor je tot het einde.