Wat is een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat is een advocaat die is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en die er zijn praktijk van maakt om als belangenbehartiger van slachtoffers van bijvoorbeeld bedrijfsongevallen of verkeersongevallen op te treden. Een letselschade advocaat behoort echter op meerdere terreinen goed onderlegd te zijn.

Zo hoort een letselschade advocaat een gedegen kennis te hebben over het verzekeringsrecht, arbeidsrecht, belastingrecht en zelfs het ondernemingsrecht. Al deze rechtsgebieden kunnen bij het behandelen van een letselschade zaak of het bijstaan van een slachtoffer van bijvoorbeeld een arbeidsongeval of verkeersongeval aan de orde komen.

In aanvulling op het vorenstaande komt financiële en bedrijfseconomische kennis ook goed van pas voor een letselschade advocaat. Dit is immers van belang bij het bijvoorbeeld berekenen van de schadevergoeding waarop een cliënt recht heeft. Diverse schadeposten moeten immers berekend, onderbouwd en toegelicht worden.

 

U krijgt altijd een ervaren
letselschade advocaat toegewezen

Onze letselschade advocaten en letselschade specialisten hebben de juiste juridische en bedrijfseconomische vaardigheden om slachtoffers van ongevallen van uiteenlopende aard, bij te staan en te adviseren.

Het berekenen van uw schadevergoeding blijft immers maatwerk en is zeer persoonsgebonden. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten of letselschade specialisten kunnen voor u de schadevergoeding berekenen, waarop u recht heeft. Indien u geen ervaren en deskundige letselschade advocaat of letselschade specialist in de armen neemt, loopt u bijvoorbeeld het risico om onnodig belasting te betalen over de schadevergoeding die u zult krijgen en riskeert u ook om afgescheept te worden met een lagere schadevergoeding dan waarop u recht heeft.

Wilt u geheel vrijblijvend binnen enkele minuten weten of u in verband met uw letselschade aanspraak kunt maken op een schadevergoeding? Doe dan de gratis letselschadetest.

 

Contact

Heeft u letsel opgelopen als slachtoffer van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval en wilt u rechtsbijstand van een ervaren en deskundige letselschade advocaat of letselschade specialist? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen of de gratis letselschadetest te doen om de haalbaarheid van uw claim aan onze advocaten en letselschade specialisten voor te leggen.

U kunt uw vraag ook voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.

Letselschade Arslan & Ersoy Advocaten

Waarom Arslan & Ersoy?

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

 • U bent gegarandeerd van hoogwaardige rechtsbijstand en begeleiding
 • U krijgt altijd gespecialiseerde advocaten en letselschadespecialisten
 • U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant
 • U krijgt altijd een vast contactpersoon
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar voor u
 • Last but not least: Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Onze werkwijze is altijd
simpel, eerlijk & transparant

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
1
1e kennismaking

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek inventariseren we samen de zaak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis.

Behandelingzaak Arslan & Ersoy Advocaten
2
Behandeling van uw zaak

We gaan aan de slag met uw zaak met de wetenschap dat in elk denkbare scenario uw belang voor ons leidend is.

Tijdensproces Arslan & Ersoy Advocaten
3
Tijdens het proces

We houden u van begin tot afronding op de hoogte van de vorderingen en zijn ten alle tijde bereikbaar voor u.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij staan u bij met raad en daad. Heeft u een juridisch probleem en heeft u bijstand nodig van een advocaat met daadkracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis kennismakingsgesprek aan.  Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
  Emine Kaya Arslan & Ersoy Advocaten

  Heeft u liever direct telefonisch contact?

  Neem dan contact op met een van onze vestigingen en we staan u direct te woord.

  Wat onze klanten zeggen

  Ayse Mammoth

  Ik ben heel goed geholpen door de heer Ersoy. Hij nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft mij goed advies gegeven.

  Saligram Bekir

  Ik kan iedereen aanbevelen om naar Arslan & Ersoy advocaten te gaan. De advocaten zijn behulpzaam en vechten voor je tot het einde.

  Bel ons direct