Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen of heeft u gewoon een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
  Emine Kaya Arslan & Ersoy Advocaten

  Heeft u liever direct telefonisch contact?

  Neem dan contact op met een van onze vestigingen en we staan u direct te woord.

  Wilt u langskomen voor een gesprek?
  We staan u graag te woord

  Arslan & Ersoy Den Haag

  Buitenom 237
  2512 XD Den Haag

  Tel: +31 70 711 33 30
  Fax: +31 70 711 33 31
  E-mail: info@arslanersoy.nl
  Arslan & Ersoy Amsterdam

  Meer en Vaart 160
  1068 ZZ Amsterdam

  Tel: +31 20 717 31 10
  Fax: +31 20 717 31 11
  E-mail: info@arslanersoy.nl

  We zijn trots op wat onze
  cliënten van ons vinden

  Very helpful lawyers, swift in replies, accurate and on top of that: very friendly. Highly recommended.
  Margo S
  Margo S
  13:21 23 Aug 18
  I had the luck to be represented by Mr. U Arslan in a international corporate law case. Besides his thorough knowledge and experience in the subject matter, Mr. U Arslan demonstrated an impressive capacity to analyze information, convey messages and advise me towards an optimal course of action in an efficient manner. His qualities were essential for taking my case to a favourable end, for which I am grateful.
  Sub Colors
  Sub Colors
  08:05 03 Jun 20
  Mijn zaak duurde bijna 2 jaar door een hardnekkige blessure wat door een aanrijding kwam. Gelukkig had ik meneer Muhammad Arslan als belangenbehartiger wie voor mij veel betekend heeft in die periode. Doordat er met mij gebeld werd met vragen zoals "hoe het gaat" en niet gelijk over te springen op de zaak heb ik altijd zeer gewaardeerd. Er waren fases hierin waarin ik totaal geen trek had in het bespreken van mijn zaak. In 2019 tot 2 maal toe op de OK. Meneer Arslan was hierbij nauw betrokken door de positieve inpraat en wat ik zelf heel humaan heb ervaren en niet het gevoel had dat ik maar een financiële gebruiks tool ben. Natuurlijk zat er een zakelijke kant maar dat menselijke is belangrijker aangezien in mij geval de pijn hoog zat. Na bijna 2 jaar kan ik nu zeggen dat ik dit zaak achter me kan laten en dit was niet mogelijk geweest zonder de heer Muhammad Arslan. Ik raad iedereen aan om bij Arslan&Ersoy in Den Haag zijn letselschade te laten behartigen vanwege de zakelijke aspecten maar zeer zeker ook vanwege het menselijke aspect.
  Diffo Sound
  Diffo Sound
  11:33 01 May 20
  Ik heb samen kunnen werken met Muhammed Arslan na een heftig ongeluk waarbij ik klachten had aan mijn nek, schouder etc. Uiteindelijk ben ik heel erg tevreden en uitstekend geholpen. Iedereen met de vraag waar moet ik zijn na een ongeval zeg ik hier!
  Ali Arpacay
  Ali Arpacay
  14:42 18 May 20
  Hele goede ervaring gehad met dit advocatenkantoor. Had een zaak lopen voor letsel, dat is toegebracht tijdens een ongeluk. Arslan & Ersoy Advocaten is mij uitstekend tot dienst geweest. Zeker een aanbeveling!
  S P
  S P
  14:47 18 May 20