Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht omvat regels die zijn vastgelegd in de wet en rechtspraak die ondernemingen of bedrijven aangaan. Deze regels hebben vooral betrekking op rechtspersonen, zoals een NV of BV, maar ook kunt u denken aan een eenmanszaak of een vennootschap onder firma (VOF).

Onze adviseurs hebben door de jaren heen diepgaande expertise opgebouwd bij het begeleiden en adviseren van ondernemers op uiteenlopende aspecten van het ondernemingsrecht.

U kunt altijd rekenen op uiterst deskundige en professionele ondersteuning van Arslan & Ersoy. Ook wanneer er geschillen (dreigen te) ontstaan met uw medeaandeelhouders of zakenpartners, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor juridisch advies dan wel begeleiding en bijstand in juridische procedures.

Wij staan niet alleen grote (internationale) ondernemingen en ondernemers uit het MKB bij, maar ook verenigingen en stichtingen. Wij hebben de benodigde ervaring en expertise in huis om u bij te staan in enquêteprocedures bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam, alsmede in uiteenlopende en complexe civiele procedures waarin u als onderneming, aandeelhouder of bestuurder wordt of bent betrokken.

 

Contact

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alle facetten van het ondernemingsrecht. Heeft u professioneel advies of gedegen rechtsbijstand nodig in een kwestie die wordt beheerst door het ondernemingsrecht? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

U kunt uw vraag ook voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.

Letselschade Arslan & Ersoy Advocaten

Waarom Arslan & Ersoy?

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

 • U bent gegarandeerd van hoogwaardige rechtsbijstand en begeleiding
 • U krijgt altijd gespecialiseerde advocaten en letselschadespecialisten
 • U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant
 • U krijgt altijd een vast contactpersoon
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar voor u
 • Last but not least: Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Onze werkwijze is altijd
simpel, eerlijk & transparant

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
1
1e kennismaking

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek inventariseren we samen de zaak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis.

Behandelingzaak Arslan & Ersoy Advocaten
2
Behandeling van uw zaak

We gaan aan de slag met uw zaak met de wetenschap dat in elk denkbare scenario uw belang voor ons leidend is.

Tijdensproces Arslan & Ersoy Advocaten
3
Tijdens het proces

We houden u van begin tot afronding op de hoogte van de vorderingen en zijn ten alle tijde bereikbaar voor u.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij staan u bij met raad en daad. Heeft u een juridisch probleem en heeft u bijstand nodig van een advocaat met daadkracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis kennismakingsgesprek aan.  Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
  Emine Kaya Arslan & Ersoy Advocaten

  Heeft u liever direct telefonisch contact?

  Neem dan contact op met een van onze vestigingen en we staan u direct te woord.

  Wat onze klanten zeggen

  Ayse Mammoth

  Ik ben heel goed geholpen door de heer Ersoy. Hij nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft mij goed advies gegeven.

  Saligram Bekir

  Ik kan iedereen aanbevelen om naar Arslan & Ersoy advocaten te gaan. De advocaten zijn behulpzaam en vechten voor je tot het einde.

  Bel ons direct