Specialist of advocaat
letselschade in Arnhem

Woont u in (de omgeving van) Arnhem en heeft u een letselschade advocaat of letselschade specialist nodig, die u bijstaat in het verhalen van uw letselschade? Wij hebben een letselschade advocaat in Arnhem voor u klaar staan! 

Arslan & Ersoy Advocaten biedt haar juridische diensten aan in heel Nederland. Vanuit onze kantoren in Den Haag en Amsterdam staan wij slachtoffers van letselschade bij in het verhalen van hun letselschade. 

 

Ontmoet onze daadkrachtige letselschade advocaten in Arnhem

Onze letselschade advocaten en letselschade specialisten ontvangen u graag op een van onze kantoren in Amsterdam of Den Haag voor een vrijblijvend intakegesprek. Indien u echter om welke reden dan ook niet naar een van onze kantoren kunt komen voor een intakegesprek, dan komen onze letselschade advocaten en letselschade specialisten op uw verzoek bij u thuis op bezoek. Hiervoor wordt door ons bij u geen (extra) kosten in rekening gebracht. U kunt dit zien als een extra service van ons kantoor. 

Wij ontvangen wekelijks tientallen verzoeken om rechtshulp van slachtoffers van letselschade die woonachtig zijn in (de omgeving van) Arnhem. Tot op heden hebben wij duizenden slachtoffers van letselschade bij verkeersongevallen of bedrijfsongevallen bijgestaan die woonachtig zijn in de regio Arnhem. Ook hebben wij een groot netwerk van arbeidsdeskundigen, huisartsenpraktijken, medisch adviseurs, fysiotherapeuten in de regio Arnhem 

Altijd persoonlijk contact

Bij Arslan & Ersoy Advocaten bent u gegarandeerd van een persoonlijke aanpak en een persoonlijke begeleiding door uw letselschade advocaat of letselschade specialist.

Zo heeft u bij ons altijd een vast contactpersoon, die u ook ieder moment rechtstreeks telefonisch of per e-mail kunt bereiken.

Onur Arslan

Senior Expert Letselschade

Arslan & Ersoy in het kort

Letselschade Arnhem? Neem contact op

Bent u het slachtoffer geworden van letselschade bij een bedrijfsongeval of verkeersongeval en wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen of de gratis letselschadetest te doen om de haalbaarheid van uw claim aan onze advocaten en letselschade specialisten voor te leggen.

U kunt uw vraag voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag. Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.    Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
    Bel ons direct