Auto ongeluk

Een auto ongeluk is een ongeluk tussen tenminste één auto en een andere verkeersdeelnemer. Een auto ongeluk kan diverse oorzaken hebben. Vaak is de oorzaak onoplettendheid, onervarenheid of een te hoge snelheid bij de automobilist of een andere verkeersdeelnemer. 

 

Auto ongeluk door kop-staartbotsing

Een veelvoorkomend voorbeeld van een auto ongeluk is een kop-staartbotsing op de snelweg bij file. Als er file op de snelweg dreigt te ontstaan, is niet altijd iedere automobilist even oplettend en zorgvuldig. Als gevolg hiervan kunnen heftige ongelukken ontstaan, waarbij zelfs kettingbotsingen met dodelijke slachtoffers kunnen voorkomen. Naast materiële schade kan er ook lichamelijke of geestelijke schade ontstaan bij slachtoffers van een verkeersongeval. Dit kan variëren van een whiplash gerelateerde klachten van enkele maanden tot blijvende invaliditeit.     

 

Politie en de ambulance betrekken

Als er sprake is van een auto ongeluk met zwaar letsel tot gevolg bij een van de betrokkenen, dan is het altijd verstandig om de politie en de ambulance erbij te betrekken. De politie maakt een proces-verbaal op van de aanrijding en vermeldt vaak ook een omschrijving van de toedracht van het ongeval. Dit kan bij eventuele discussies over de toedracht goed van pas komen, omdat het proces-verbaal op ambtseed wordt opgemaakt door de desbetreffende politieagent. 

 

Schadeaangifteformulier

Ook helpt het als een Europees schadeaangifteformulier wordt ingevuld  en ondertekend door alle betrokkenen bij het ongeval, waarin ook de lezing van beide partijen over de toedracht van het verkeersongeval zo helder mogelijk moet worden vermeld. Als er sprake is van licht of zwaar letsel, dan verdient het ook de aanbeveling om dit te vermelden op het Europees schadeaangifteformulier.  

 

Contact

Heeft u letselschade opgelopen als slachtoffer van een auto ongeluk en wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen of de gratis letselschadetest te doen om de haalbaarheid van uw claim aan onze advocaten en letselschade specialisten voor te leggen.  

U kunt uw vraag ook voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook

Letselschade Arslan & Ersoy Advocaten

Waarom Arslan & Ersoy?

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

 • U bent gegarandeerd van hoogwaardige rechtsbijstand en begeleiding
 • U krijgt altijd gespecialiseerde advocaten en letselschadespecialisten
 • U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant
 • U krijgt altijd een vast contactpersoon
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar voor u
 • Last but not least: Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Onze werkwijze is altijd

simpel, eerlijk & transparant

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
1
1e kennismaking

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek inventariseren we samen de zaak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis.

Behandelingzaak Arslan & Ersoy Advocaten
2
Behandeling van uw zaak

We gaan aan de slag met uw zaak met de wetenschap dat in elk denkbare scenario uw belang voor ons leidend is.

Tijdensproces Arslan & Ersoy Advocaten
3
Tijdens het proces

We houden u van begin tot afronding op de hoogte van de vorderingen en zijn ten alle tijde bereikbaar voor u.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij staan u bij met raad en daad. Heeft u een juridisch probleem en heeft u bijstand nodig van een advocaat met daadkracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis kennismakingsgesprek aan.  Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
  Emine Kaya Arslan & Ersoy Advocaten

  Heeft u liever direct telefonisch contact?

  Neem dan contact op met een van onze vestigingen en we staan u direct te woord.

  Wat onze klanten zeggen

  Ayse Mammoth

  Ik ben heel goed geholpen door de heer Ersoy. Hij nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft mij goed advies gegeven.

  Saligram Bekir

  Ik kan iedereen aanbevelen om naar Arslan & Ersoy advocaten te gaan. De advocaten zijn behulpzaam en vechten voor je tot het einde.

  Bel ons direct