Het bepalen van aansprakelijkheid
bij een verkeersongeval

Een verkeersongeval brengt vaak diverse problemen met zich. De belangrijkste is bij wie de aansprakelijkheid ligt voor de gevolgen van het verkeersongeval. Daarvoor is van belang om te onderzoeken wie van de partijen een verkeersfout heeft gemaakt. Pas als de aansprakelijkheidsvraag beantwoord kan worden, kan bepaald worden welke partij welke schade behoort te vergoeden. Soms kan dit tot lastige discussies met de tegenpartij of diens verzekeraar leiden. 

 

Letselschade claimen

Als leek kunt u hierdoor ongewenst in een complexe juridische discussie belanden met de tegenpartij of diens verzekeraar over de aansprakelijkheidsvraag en over wie de schade behoort te vergoeden. Verzekeraars hebben grote letselschade afdelingen en deskundige juristen en advocaten in dienst, waardoor zij een enorme voorsprong op u hebben qua juridische kennis in letselschadezaken.

Als u zelf geen gespecialiseerde letselschade jurist of letselschade advocaat bent, dan kan het heel lastig zijn om uw letselschade te claimen tegenover een verzekeraar. Het kan zelfs voorkomen dat u afgescheept wordt met een kleine letselschade vergoeding, terwijl u misschien wel recht heeft op een veelvoud van het bedrag dat u uitgekeerd heeft gekregen of gaat krijgen. Een advocaat helpt u bij het vaststellen van de aansprakelijkheid bij een verkeersongeval en het claimen van uw schade.

 

Onze advocaten staan voor u klaar

In deze situaties doet u er daarom goed aan om deskundige juridische bijstand van een letselschade advocaat of letselschade specialist te krijgen. Bij Arslan & Ersoy Advocaten zijn wij gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade tegenover verzekeraars. Omdat wij bij een erkenning van de aansprakelijkheid door (veelal de verzekeraar van) de tegenpartij, ook de kosten van onze juridische dienstverlening in rekening kunnen brengen bij deze partij, is onze dienstverlening voor u geheel kosteloos en gratis.     

 

Contact

Heeft u letsel opgelopen als slachtoffer van een verkeersongeval en wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen of de gratis letselschadetest te doen om de haalbaarheid van uw claim aan onze advocaten en letselschade specialisten voor te leggen.  

U kunt uw vraag ook voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook

Letselschade Arslan & Ersoy Advocaten

Waarom Arslan & Ersoy?

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

 • U bent gegarandeerd van hoogwaardige rechtsbijstand en begeleiding
 • U krijgt altijd gespecialiseerde advocaten en letselschadespecialisten
 • U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant
 • U krijgt altijd een vast contactpersoon
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar voor u
 • Last but not least: Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Onze werkwijze is altijd
simpel, eerlijk & transparant

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
1
1e kennismaking

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek inventariseren we samen de zaak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis.

Behandelingzaak Arslan & Ersoy Advocaten
2
Behandeling van uw zaak

We gaan aan de slag met uw zaak met de wetenschap dat in elk denkbare scenario uw belang voor ons leidend is.

Tijdensproces Arslan & Ersoy Advocaten
3
Tijdens het proces

We houden u van begin tot afronding op de hoogte van de vorderingen en zijn ten alle tijde bereikbaar voor u.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij staan u bij met raad en daad. Heeft u een juridisch probleem en heeft u bijstand nodig van een advocaat met daadkracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis kennismakingsgesprek aan.  Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
  Emine Kaya Arslan & Ersoy Advocaten

  Heeft u liever direct telefonisch contact?

  Neem dan contact op met een van onze vestigingen en we staan u direct te woord.

  Wat onze klanten zeggen

  Ayse Mammoth

  Ik ben heel goed geholpen door de heer Ersoy. Hij nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft mij goed advies gegeven.

  Saligram Bekir

  Ik kan iedereen aanbevelen om naar Arslan & Ersoy advocaten te gaan. De advocaten zijn behulpzaam en vechten voor je tot het einde.

  Bel ons direct