Het berekenen van een letselschade vergoeding

Of u te maken heeft met een bedrijfsongeval of een verkeersongeval, uw schade behoort u aan de tegenpartij of diens verzekeraar inzichtelijk te kunnen maken. Het gaat hierbij niet alleen om het berekenen van de schadevergoeding, maar ook om de medische, juridische en financiële onderbouwing ervan.

Uw letselschade advocaat of letselschade specialist kan voor u de schadeposten in kaart brengen en deze samen met u van een onderbouwing voorzien. Op basis hiervan kunt u namelijk een schadevergoeding eisen van de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

 

Wat doet een letselschade advocaat voor u? 

Het berekenen van uw letselschade vergoeding blijft echter maatwerk en is zeer persoonsgebonden. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten of letselschade specialisten kunnen voor u de schadevergoeding berekenen, waarop u recht heeft. Indien u geen ervaren en deskundige letselschade advocaat of letselschade specialist in de armen neemt, loopt u bijvoorbeeld het risico om belasting te betalen over de schadevergoeding die u zult krijgen en riskeert u ook om afgescheept te worden met een lagere schadevergoeding dan waarop u recht heeft.

Wilt u geheel vrijblijvend binnen enkele minuten weten of u in verband met uw letselschade aanspraak kunt maken op een schadevergoeding? Doe dan de gratis letselschadetest.

 

Onze specialisten staan voor u klaar

Onze ervaren advocaten en specialisten staan u bij in het gehele proces van claimen, onderbouwen en berekenen van uw letselschade vergoeding.

 

Contact

Heeft u letsel opgelopen als slachtoffer van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval en wilt u de schadevergoeding berekenen, waarop u recht heeft? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen of de gratis letselschadetest te doen om de haalbaarheid van uw claim aan onze advocaten en letselschade specialisten voor te leggen.

U kunt uw vraag ook voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.

Letselschade Arslan & Ersoy Advocaten

Waarom Arslan & Ersoy?

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

 • U bent gegarandeerd van hoogwaardige rechtsbijstand en begeleiding
 • U krijgt altijd gespecialiseerde advocaten en letselschadespecialisten
 • U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant
 • U krijgt altijd een vast contactpersoon
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar voor u
 • Last but not least: Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Onze werkwijze is altijd
simpel, eerlijk & transparant

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
1
1e kennismaking

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek inventariseren we samen de zaak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis.

Behandelingzaak Arslan & Ersoy Advocaten
2
Behandeling van uw zaak

We gaan aan de slag met uw zaak met de wetenschap dat in elk denkbare scenario uw belang voor ons leidend is.

Tijdensproces Arslan & Ersoy Advocaten
3
Tijdens het proces

We houden u van begin tot afronding op de hoogte van de vorderingen en zijn ten alle tijde bereikbaar voor u.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij staan u bij met raad en daad. Heeft u een juridisch probleem en heeft u bijstand nodig van een advocaat met daadkracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis kennismakingsgesprek aan.  Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
  Emine Kaya Arslan & Ersoy Advocaten

  Heeft u liever direct telefonisch contact?

  Neem dan contact op met een van onze vestigingen en we staan u direct te woord.

  Wat onze klanten zeggen

  Ayse Mammoth

  Ik ben heel goed geholpen door de heer Ersoy. Hij nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft mij goed advies gegeven.

  Saligram Bekir

  Ik kan iedereen aanbevelen om naar Arslan & Ersoy advocaten te gaan. De advocaten zijn behulpzaam en vechten voor je tot het einde.

  Bel ons direct