Direct weten waar je recht op hebt?
Doe de letselschadetest en ontvang een inschatting.

Wilt u binnen enkele minuten weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Via de onderstaande gratis letselschadetest weet u snel waar u aan toe bent. De test duurt slechts enkele minuten. Aan de hand van de beantwoording van 7 vragen, kunnen wij u een indicatie geven over uw rechten in uw letselschade dossier. Mocht u naar aanleiding van de resultaten van uw letselschadetest contact met ons willen opnemen voor een persoonsgebonden advies of heeft u behoefte aan professionele rechtsbijstand?

Het berekenen van uw schadevergoeding blijft echter maatwerk en is zeer persoonsgebonden. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten of letselschade specialisten kunnen voor u de schadevergoeding berekenen, waarop u recht heeft. Indien u geen ervaren en deskundige letselschade advocaat of letselschade specialist in de armen neemt, loopt u bijvoorbeeld het risico om belasting te betalen over de schadevergoeding die u zult krijgen en riskeert u ook om afgescheept te worden met een lagere schadevergoeding dan waarop u recht heeft.

 

Daadkrachtige letselschade advocaten

Bent u naar aanleiding van het invullen van de letselschadetest getriggerd om nader advies in te winnen of heeft u behoefte aan professionele rechtsbijstand? Dan kunt u uw contactgegevens via het contactformulier achterlaten, waarna wij binnen 24 uur contact met u zullen opnemen voor een gratis intakegesprek op een van onze kantoren of gewoon bij u thuis.

Onze ervaren letselschade advocaten en letselschade specialisten staan u bij in het gehele proces van claimen, onderbouwen en berekenen van uw letselschade.

 

Contact

Heeft u letsel opgelopen als slachtoffer van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval en wilt u de schadevergoeding berekenen waarop u recht heeft? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen of de gratis letselschadetest te doen om de haalbaarheid van uw claim aan onze advocaten en letselschade specialisten voor te leggen.

U kunt uw vraag ook voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.

Doe direct de gratis letselschadetest 

Onze werkwijze is altijdd
simpel, eerlijk & transparant

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
1
1e kennismaking

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek inventariseren we samen de zaak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis.

Behandelingzaak Arslan & Ersoy Advocaten
2
Behandeling van uw zaak

We gaan aan de slag met uw zaak met de wetenschap dat in elk denkbare scenario uw belang voor ons leidend is.

Tijdensproces Arslan & Ersoy Advocaten
3
Tijdens het proces

We houden u van begin tot afronding op de hoogte van de vorderingen en zijn ten alle tijde bereikbaar voor u.

Letselschade en Arslan & Ersoy

We zijn trots op wat onze
cliënten van ons vinden

Very helpful lawyers, swift in replies, accurate and on top of that: very friendly. Highly recommended.
Margo S
Margo S
13:21 23 Aug 18
I had the luck to be represented by Mr. U Arslan in a international corporate law case. Besides his thorough knowledge and experience in the subject matter, Mr. U Arslan demonstrated an impressive capacity to analyze information, convey messages and advise me towards an optimal course of action in an efficient manner. His qualities were essential for taking my case to a favourable end, for which I am grateful.
Sub Colors
Sub Colors
08:05 03 Jun 20
Mijn zaak duurde bijna 2 jaar door een hardnekkige blessure wat door een aanrijding kwam. Gelukkig had ik meneer Muhammad Arslan als belangenbehartiger wie voor mij veel betekend heeft in die periode. Doordat er met mij gebeld werd met vragen zoals "hoe het gaat" en niet gelijk over te springen op de zaak heb ik altijd zeer gewaardeerd. Er waren fases hierin waarin ik totaal geen trek had in het bespreken van mijn zaak. In 2019 tot 2 maal toe op de OK. Meneer Arslan was hierbij nauw betrokken door de positieve inpraat en wat ik zelf heel humaan heb ervaren en niet het gevoel had dat ik maar een financiële gebruiks tool ben. Natuurlijk zat er een zakelijke kant maar dat menselijke is belangrijker aangezien in mij geval de pijn hoog zat. Na bijna 2 jaar kan ik nu zeggen dat ik dit zaak achter me kan laten en dit was niet mogelijk geweest zonder de heer Muhammad Arslan. Ik raad iedereen aan om bij Arslan&Ersoy in Den Haag zijn letselschade te laten behartigen vanwege de zakelijke aspecten maar zeer zeker ook vanwege het menselijke aspect.
Diffo Sound
Diffo Sound
11:33 01 May 20
Ik heb samen kunnen werken met Muhammed Arslan na een heftig ongeluk waarbij ik klachten had aan mijn nek, schouder etc. Uiteindelijk ben ik heel erg tevreden en uitstekend geholpen. Iedereen met de vraag waar moet ik zijn na een ongeval zeg ik hier!
Ali Arpacay
Ali Arpacay
14:42 18 May 20
Hele goede ervaring gehad met dit advocatenkantoor. Had een zaak lopen voor letsel, dat is toegebracht tijdens een ongeluk. Arslan & Ersoy Advocaten is mij uitstekend tot dienst geweest. Zeker een aanbeveling!
S P
S P
14:47 18 May 20
Bel ons direct