Het claimen van letselschade

Of u te maken heeft met een bedrijfsongeval of een verkeersongeval, u kunt uw letselschade claimen bij de tegenpartij of diens verzekeraar, indien de tegenpartij aansprakelijk is voor de gevolgen van het ongeval dat u heeft meegemaakt. Dit vloeit voort uit de Nederlandse wet.

 

Aansprakelijk stellen van de tegenpartij

Nadat de tegenpartij door ons is aansprakelijk gesteld voor uw letselschade, zal de tegenpartij of diens verzekeraar ons moeten berichten of zij de aansprakelijkheid erkennen of niet. Bij erkenning van de aansprakelijkheid, wordt toegezegd dat de door u geleden schade zal worden toegekend of uitgekeerd door de tegenpartij of diens verzekeraar.

 

Claim uw letselschade samen met onze letselschade specialisten

Vanaf de erkenning van de aansprakelijkheid begint in feite uw letselschadezaak te lopen en kunt u uw letselschade claimen. Het is vooral in deze fase van belang om een ervaren en deskundige letselschade advocaat of letselschade specialist in de armen te nemen, die verstand van zaken heeft.

Deze letselschade advocaat of letselschade specialist kan voor u de schadeposten in kaart brengen en deze samen met u van een onderbouwing voorzien. Een belangrijke schadepost is bijvoorbeeld smartengeld. Uw letselschade advocaat of letselschade specialist kan onder meer voor u vaststellen op wat voor bedrag aan smartengeld u aanspraak kunt maken.

Ook kan de letselschade advocaat of letselschade specialist voor u de schadevergoeding berekenen, waarop u recht heeft. Indien u geen ervaren en deskundige letselschade advocaat of letselschade specialist in de armen neemt, loopt u bijvoorbeeld het risico om belasting te betalen over de schadevergoeding die u zult krijgen. Wilt u geheel vrijblijvend binnen enkele minuten weten of u aanspraak kunt maken op een schadevergoeding? Doe dan de gratis letselschadetest.

Onze ervaren letselschade advocaten en letselschade specialisten staan u bij in het gehele proces van claimen, onderbouwen en berekenen van uw letselschade.

 

Contact

Heeft u letsel opgelopen als slachtoffer van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval en wilt u de schadevergoeding berekenen, waarop u recht heeft? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen of de gratis letselschadetest te doen om de haalbaarheid van uw claim aan onze advocaten en letselschade specialisten voor te leggen.

U kunt uw vraag ook voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.

Letselschade Arslan & Ersoy Advocaten

Waarom Arslan & Ersoy?

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

 • U bent gegarandeerd van hoogwaardige rechtsbijstand en begeleiding
 • U krijgt altijd gespecialiseerde advocaten en letselschadespecialisten
 • U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant
 • U krijgt altijd een vast contactpersoon
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar voor u
 • Last but not least: Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Hulp bij het claimen van letselschade

Schadeposten

Zodra de aansprakelijkheid is erkend in uw letselschade zaak, zal door uw letselschade advocaat of letselschade specialist inzichtelijk gemaakt moeten worden welke schadeposten u heeft. Deze schadeposten…

Schadevergoeding

Of u te maken heeft met een bedrijfsongeval of een verkeersongeval, u kunt uw letselschade claimen bij de tegenpartij of diens verzekeraar, indien de tegenpartij aansprakelijk is voor de gevolgen van het ongeval dat…

Letselschade advocaat

Een letselschade advocaat is een advocaat die is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en die er zijn praktijk van maakt om als belangenbehartiger van slachtoffers van bijvoorbeeld bedrijfsongevallen of…

Loonschade Arslan & Ersoy Advocaten
Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding voor pijn, verdriet en gederfde levensvreugde en wordt ook wel immateriële schade genoemd. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van alle omstandigheden van…

Heeft u eerst advies nodig?

We kunnen u prima adviseren over waar we u het beste mee kunnen helpen.

Onze werkwijze is altijd
simpel, eerlijk & transparant

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
1
1e kennismaking

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek inventariseren we samen de zaak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis.

Behandelingzaak Arslan & Ersoy Advocaten
2
Behandeling van uw zaak

We gaan aan de slag met uw zaak met de wetenschap dat in elk denkbare scenario uw belang voor ons leidend is.

Tijdensproces Arslan & Ersoy Advocaten
3
Tijdens het proces

We houden u van begin tot afronding op de hoogte van de vorderingen en zijn ten alle tijde bereikbaar voor u.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij staan u bij met raad en daad. Heeft u een juridisch probleem en heeft u bijstand nodig van een advocaat met daadkracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis kennismakingsgesprek aan.  Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
  Emine Kaya Arslan & Ersoy Advocaten

  Heeft u liever direct telefonisch contact?

  Neem dan contact op met een van onze vestigingen en we staan u direct te woord.

  Wat onze klanten zeggen

  Ayse Mammoth

  Ik ben heel goed geholpen door de heer Ersoy. Hij nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft mij goed advies gegeven.

  Saligram Bekir

  Ik kan iedereen aanbevelen om naar Arslan & Ersoy advocaten te gaan. De advocaten zijn behulpzaam en vechten voor je tot het einde.

  Bel ons direct