Letselschade advocaat
of specialist

Arslan & Ersoy Advocaten biedt haar juridische diensten aan in heel Nederland. Vanuit onze kantoren in Den Haag en Amsterdam staan wij slachtoffers van letselschade bij in het verhalen van hun schade. 

Onze letselschade advocaten en letselschade specialisten ontvangen u graag op een van onze kantoren voor een vrijblijvend intakegesprek. Indien u echter om welke reden dan ook niet naar een van onze kantoren kunt komen voor een intakegesprek, dan komen onze letselschade advocaten en letselschade specialisten op uw verzoek bij u thuis op bezoek. Hiervoor wordt door ons bij u geen (extra) kosten in rekening gebracht. U kunt dit zien als een extra service van ons kantoor. 

Of u nou in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Arnhem of Groningen woont, onze letselschade advocaten en letselschade specialisten staan u graag bij in het verhalen van uw letselschade. Wij kunnen voor u met gemak op afstand werkzaam zijn omdat wij gebruik maken een online tool die het voor u mogelijk maakt om de voortgang van uw letselschadezaak te volgen. Ieder dossier wordt bij ons centraal en digitaal aangemaakt en opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd transparant en zorgvuldig te werk kunnen gaan, waarbij u altijd inzage verkrijgt in de voortgang van de dossierbehandeling door uw letselschade advocaat of letselschade specialist.  

Altijd persoonlijk

Bij Arslan & Ersoy Advocaten bent u gegarandeerd van een persoonlijke aanpak en een persoonlijke begeleiding door uw letselschade advocaat of letselschade specialist.

Zo heeft u bij ons altijd een vast contactpersoon, die u ook ieder moment rechtstreeks telefonisch of per e-mail kunt bereiken.

Onur Arslan

Senior Expert Personenschade

Arslan & Ersoy in het kort

Neem contact op

Bent u het slachtoffer geworden van letselschade bij een bedrijfsongeval of verkeersongeval en wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen of de gratis letselschadetest te doen om de haalbaarheid van uw claim aan onze advocaten en letselschade specialisten voor te leggen.

U kunt uw vraag voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag. Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.    Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
    Bel ons direct