Arbeidsrecht

In het arbeidsrecht zijn de rechten en plichten van een werkgever en een werknemer vastgelegd. Zodra er sprake is van een arbeidsrelatie tussen een werkgever en een werknemer, dan is het arbeidsrecht van toepassing hierop. Het arbeidsrecht bepaalt bijvoorbeeld welke regels gelden over het (minimum)loon, de duur van de arbeidsovereenkomst, de opzegtermijn en welke procedures gevolgd moeten worden bij ontslag.

 

Beroep doen op het arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is vooral van belang zodra de arbeidsrelatie komt of dreigt te eindigen, omdat bijvoorbeeld één der partijen een einde wenst te maken aan een arbeidsovereenkomst. Diverse vraagstukken over bijvoorbeeld ontslag op staande voet, goed werkgeverschap, arbeidsongeschiktheid worden beheerst door het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht is ook van belang bij de vraag óf en zo ja, welk bedrag aan transitievergoeding betaald moet worden aan de werknemer, zodra de arbeidsrelatie komt te eindigen.

 

Advocaat raadplegen

Zelfs als werkgever en werknemer het eens zijn over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden, is het voor beide partijen van belang om bij de onderhandelingen hierover een advocaat raad te plegen die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Zowel werkgever als werknemer hebben er namelijk belang bij om te weten wat hun rechten en plichten zijn. De gemaakte afspraken kunnen in geval van het beëindigen van een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Deze afspraken hebben ook invloed op uw verdere rechten na het einde van uw arbeidsrelatie, zoals bij het aanvragen van een WW-uitkering of een Ziektewetuitkering.

 

Schakel Arslan & Ersoy in

Door de jaren heen hebben de advocaten van Arslan & Ersoy Advocaten diepgaande expertise opgebouwd in diverse arbeidsrechtelijke vraagstukken. Wij richten ons niet alleen op werknemers maar ook op werkgevers. Daardoor zijn wij uitstekend in staat om zowel de belangen van de werknemer als die van de werkgever in te schatten. Wij staan u graag bij in ontslagprocedures bij de kantonrechter, het UWV en uiteraard in andere arbeidsrechtelijke kwesties.

Bent u op staande voet ontslagen of heeft u zojuist uw werknemer op staande voet ontslagen, krijgt u een vaststellingsovereenkomst van uw werkgever en u weet niet of u die moet ondertekenen óf heeft u een geheel ander geschil met uw werkgever of werknemer? Dan bent u bij Arslan & Ersoy Advocaten aan het juiste adres.

 

Contact

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alle facetten van het arbeidsrecht. Heeft u als werkgever of werknemer professioneel advies of gedegen rechtsbijstand nodig in een kwestie die wordt beheerst door het arbeidsrecht? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

U kunt uw vraag ook voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag

Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.

Letselschade Arslan & Ersoy Advocaten

Waarom Arslan & Ersoy?

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

 • U bent gegarandeerd van hoogwaardige rechtsbijstand en begeleiding
 • U krijgt altijd gespecialiseerde advocaten en letselschadespecialisten
 • U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant
 • U krijgt altijd een vast contactpersoon
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar voor u
 • Last but not least: Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Onze werkwijze is altijd
simpel, eerlijk & transparant

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
1
1e kennismaking

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek inventariseren we samen de zaak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis.

Behandelingzaak Arslan & Ersoy Advocaten
2
Behandeling van uw zaak

We gaan aan de slag met uw zaak met de wetenschap dat in elk denkbare scenario uw belang voor ons leidend is.

Tijdensproces Arslan & Ersoy Advocaten
3
Tijdens het proces

We houden u van begin tot afronding op de hoogte van de vorderingen en zijn ten alle tijde bereikbaar voor u.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij staan u bij met raad en daad. Heeft u een juridisch probleem en heeft u bijstand nodig van een advocaat met daadkracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis kennismakingsgesprek aan.  Ik wil teruggebeld wordenIk wil een email ontvangen
  Emine Kaya Arslan & Ersoy Advocaten

  Heeft u liever direct telefonisch contact?

  Neem dan contact op met een van onze vestigingen en we staan u direct te woord.

  Wat onze klanten zeggen

  Ayse Mammoth

  Ik ben heel goed geholpen door de heer Ersoy. Hij nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft mij goed advies gegeven.

  Saligram Bekir

  Ik kan iedereen aanbevelen om naar Arslan & Ersoy advocaten te gaan. De advocaten zijn behulpzaam en vechten voor je tot het einde.

  Bel ons direct