Letselschade

Een verkeersongeval of een bedrijfsongeval kan iedereen overkomen. Loopt u naar aanleiding van het ongeval lichamelijk of geestelijk letsel op, dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding.  

De gevolgen van een ongeval in het verkeer of tijdens werktijd kunnen aanzienlijk zijn. U raakt bijvoorbeeld arbeidsongeschikt en u mist daardoor inkomsten. U heeft extra ziektekosten of extra kosten voor huishoudelijke hulp of u loopt studievertraging op.

Gelukkig is bij de meeste ongevallen wel een schuldige aan te wijzen. Deze aansprakelijke partij is volgens de wet verplicht om de schade van het slachtoffer te vergoeden, waaronder de gemaakte advocaatkosten. Dat wil zeggen dat juridische bijstand bij letselschade voor u gratis is, indien de aansprakelijkheid door de aansprakelijke partij wordt erkend.

Het mooiste aan onze werkwijze is dan ook dat onze dienstverlening voor u kosteloos is, zodra de aansprakelijkheid is erkend door de tegenpartij. Wij zorgen er namelijk voor dat in dat geval de tegenpartij ook opdraait voor de kosten van onze dienstverlening.  

 

Juridische bijstand bij letselschade

Bij bedrijfsongevallen of verkeersongevallen is het belangrijk om een specialist of een letselschade-advocaat aan uw zijde te hebben die kennis heeft op het juridisch vlak en die u kan bijstaan in het claimen en verhalen van uw letselschade.

Wilt u eerst weten of uw letselschade claim haalbaar is? Doe dan nu de gratis letselschadetest, zodat u binnen enkele minuten weet waar u aan toe bent.

 

Daadkrachtige letselschade advocaten

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alle facetten van letselschade. Heeft u professioneel advies of gedegen rechtsbijstand nodig in een letselschadezaak? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. 

U kunt uw vraag voorleggen via het contactformulier, maar u kunt ook bellen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag. Laat u liever uw gegevens achter, zodat wij contact met u opnemen of wilt u ons via WhatsApp benaderen? Dan kan dat uiteraard ook.

Waarom Arslan & Ersoy?

Wij denken, adviseren en procederen in termen van oplossingen en dit ziet u altijd als rode draad terug in onze dienstverlening.

  • U bent gegarandeerd van hoogwaardige rechtsbijstand en begeleiding
  • U krijgt altijd gespecialiseerde advocaten en letselschadespecialisten
  • U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant
  • U krijgt altijd een vast contactpersoon
  • Wij zijn altijd goed bereikbaar voor u
  • Last but not least: Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Hulp bij letselschade

Kennismaking Arslan & Ersoy Advocaten
Bedrijfsongevallen

Een bedrijfsongeval of een arbeidsongeval is een ongeluk tijdens uw werk, waarbij u letselschade oploopt. Het ongeluk kan zich voordoen op de werkvloer bij uw werkgever (bijvoorbeeld een bouwongeval), maar ook…

Verkeersongevallen

Elk jaar doen zich in Nederland duizenden verkeersongevallen voor. Dit zorgt voor veel materiële schade, maar ook voor het claimen van letselschade door betrokkenen bij een verkeersongeval…

Letselschade claimen

Of u te maken heeft met een bedrijfsongeval of een verkeersongeval, u kunt uw letselschade claimen bij de tegenpartij of diens verzekeraar, indien de tegenpartij aansprakelijk is voor de gevolgen van het ongeval dat u…

Heeft u eerst advies nodig?

We kunnen u prima adviseren over waar we u het beste mee kunnen helpen.

We zijn trots op wat onze
cliënten van ons vinden

Very helpful lawyers, swift in replies, accurate and on top of that: very friendly. Highly recommended.
Margo S
Margo S
13:21 23 Aug 18
I had the luck to be represented by Mr. U Arslan in a international corporate law case. Besides his thorough knowledge and experience in the subject matter, Mr. U Arslan demonstrated an impressive capacity to analyze information, convey messages and advise me towards an optimal course of action in an efficient manner. His qualities were essential for taking my case to a favourable end, for which I am grateful.
Sub Colors
Sub Colors
08:05 03 Jun 20
Mijn zaak duurde bijna 2 jaar door een hardnekkige blessure wat door een aanrijding kwam. Gelukkig had ik meneer Muhammad Arslan als belangenbehartiger wie voor mij veel betekend heeft in die periode. Doordat er met mij gebeld werd met vragen zoals "hoe het gaat" en niet gelijk over te springen op de zaak heb ik altijd zeer gewaardeerd. Er waren fases hierin waarin ik totaal geen trek had in het bespreken van mijn zaak. In 2019 tot 2 maal toe op de OK. Meneer Arslan was hierbij nauw betrokken door de positieve inpraat en wat ik zelf heel humaan heb ervaren en niet het gevoel had dat ik maar een financiële gebruiks tool ben. Natuurlijk zat er een zakelijke kant maar dat menselijke is belangrijker aangezien in mij geval de pijn hoog zat. Na bijna 2 jaar kan ik nu zeggen dat ik dit zaak achter me kan laten en dit was niet mogelijk geweest zonder de heer Muhammad Arslan. Ik raad iedereen aan om bij Arslan&Ersoy in Den Haag zijn letselschade te laten behartigen vanwege de zakelijke aspecten maar zeer zeker ook vanwege het menselijke aspect.
Diffo Sound
Diffo Sound
11:33 01 May 20
Ik heb samen kunnen werken met Muhammed Arslan na een heftig ongeluk waarbij ik klachten had aan mijn nek, schouder etc. Uiteindelijk ben ik heel erg tevreden en uitstekend geholpen. Iedereen met de vraag waar moet ik zijn na een ongeval zeg ik hier!
Ali Arpacay
Ali Arpacay
14:42 18 May 20
Hele goede ervaring gehad met dit advocatenkantoor. Had een zaak lopen voor letsel, dat is toegebracht tijdens een ongeluk. Arslan & Ersoy Advocaten is mij uitstekend tot dienst geweest. Zeker een aanbeveling!
S P
S P
14:47 18 May 20
Bel ons direct
Umit Arslan Arslan & Ersoy Advocaten
Ümit Arslan

Advocaat & Partner

Zal ik u even bellen?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk.