Over Nixshan Navaradnam

  • Expert personenschade

Nixshan heeft in 2023 de master Rechtsgeleerdheid, variant Ondernemingsrecht aan de Universiteit te Leiden succesvol afgerond. Sinds april 2024 is Nixshan werkzaam op ons kantoor in Den Haag als letselschadejurist.  

Analyseren, beargumenteren, adviseren en juridische puzzels oplossen zijn belangrijke vaardigheden die bij Nixshan passen. Daarnaast is Nixshan iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat en passie heeft voor het bijstaan van slachtoffers van letselschade. 

Nixshan beschikt over een goede portie analytisch vermogen, waardoor hij snel tot de kern van een zaak komt. Bovendien verdiept hij zich altijd grondig in het dossier en in de cliënt zelf. Daarnaast blijft hij zich op het juridisch vlak ontwikkelen en houdt hij de ontwikkelingen in de jurisprudentie en wetgeving op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht nauwlettend in de gaten. Hij gelooft dan ook dat dit uiteindelijk de kwaliteit van zijn dienstverlening ten goede komt. 

Neem contact op met Nixshan

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze van Nixshan en wilt u nader kennismaken met hem? Dan kan dat via de onderstaande contactgegevens:

Neem contact op via
Google Rating
4.8
Based on 291 reviews
js_loader