Over Ilayda Mercan Sen

  • Expert personenschade

Ilayda volgt in rap tempo haar rechtenstudie aan de Universiteit Tilburg en werkt al sinds 2020 als letselschadejurist bij ons kantoor in Den Haag. Na voltooiing van haar rechtenstudie ligt het in de lijn der verwachtingen dat Ilayda haar carrière zal voortzetten als advocaat bij Arslan & Ersoy.   

Ilayda heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel en beschikt over een sterke portie doorzettingsvermogen. Zij staat erom bekend dat zij haar dossiers tot in de kleinste details voorbereidt en dat zij een doortastende aanpak heeft. Hierdoor is zij niet makkelijk van de wijs te brengen. 

Ilayda spant zich altijd in om het maximale resultaat voor haar cliënten te halen en daarom vindt zij dat deze vaardigheden onmisbaar zijn om succesvol te zijn als belangenbehartiger. Zij gaat een gerechtelijke procedure niet uit de weg, maar zij geeft altijd de voorkeur aan een schikking, zolang het in het belang is van haar cliënt.  

Neem contact op met Ilayda

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze van Ilayda en wilt u nader kennismaken met haar? Dan kan dat via de onderstaande contactgegevens:

Neem contact op via
Google Rating
4.9
Based on 289 reviews
js_loader