Over Ilayda Boduç-Alav

  • Expert personenschade

Ilayda heeft in 2024 de master Rechtsgeleerdheid, variant Privaatrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam succesvol afgerond. Sinds mei 2024 is Ilayda werkzaam op ons kantoor in Den Haag als letselschadejurist. Haar passie voor rechtvaardigheid leidde haar naar het gebied van letselschade, waar ze haar expertise en toewijding inzet om de belangen van slachtoffers van ongevallen te behartigen. 

Ilayda is doortastend, vastberaden en altijd bereid om de extra mijl te gaan om haar cliënten de best mogelijke juridische bijstand te bieden. 

Met haar scherpe analytische vaardigheden en haar vastberadenheid om gerechtigheid te laten zegevieren, is Ilayda vastbesloten om onze cliënten te ondersteunen bij het verkrijgen van de rechtvaardige compensatie die ze verdienen na een ongeval of letsel. Haar betrokkenheid bij elk aspect van een zaak en haar empathisch vermogen stellen haar in staat om effectief te communiceren en op te komen voor de belangen van onze cliënten.

Neem contact op met Ilayda

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze van Ilayda en wilt u nader kennismaken met haar? Dan kan dat via de onderstaande contactgegevens:

Neem contact op via
Google Rating
4.8
Based on 291 reviews
js_loader