Vacature: Advocaat-stagiair(e) bij Arslan & Ersoy Advocaten (vestiging Amsterdam)

 • Umit Arslan
 • 2 min / Letselschade

Wil jij jouw juridische carrière naar nieuwe hoogten brengen in het bruisende hart van Amsterdam? Arslan & Ersoy Advocaten is op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair(e) om ons dynamische team in Amsterdam te versterken.

 

Iemand zit voor de computer met telefoon in de hand en Facebook open

 


Arslan & Ersoy Advocaten is een vooraanstaand en modern advocatenkantoor met een vestiging in het bruisende Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Onze missie is om hoogwaardige juridische diensten te leveren met een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Bij ons kantoor worden talent, innovatie en samenwerking hoog in het vaandel gedragen.

 

Wat ga je doen?

 

Als advocaat-stagiair(e) bij Arslan & Ersoy Advocaten in Amsterdam krijg je de unieke mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de rechtsgebieden aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Je zult betrokken zijn bij diverse zaken, variërend van het adviseren van cliënten tot het voeren van procedures voor de rechtbank. Je werkt nauw samen met ervaren advocaten die je begeleiden en coachen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

 

Wat bieden wij? 

 1. Een inspirerende en moderne werkomgeving in het bruisende Amsterdam, waar creativiteit en innovatie centraal staan.
 2. Uitdagende en afwisselende zaken waarbij je je juridische kennis kunt toepassen en uitbreiden.
 3. Persoonlijke begeleiding en coaching door ervaren advocaten binnen ons team.
 4. De mogelijkheid om te werken aan complexe zaken en om direct in contact te staan met cliënten.
 5. Een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zoeken wij?

 

 1. Je hebt een afgeronde masteropleiding in de rechten.
 2. Je hebt uitstekende juridische analytische vaardigheden en een scherp oog voor detail.
 3. Je bent communicatief vaardig en kunt complexe juridische vraagstukken helder en begrijpelijk uitleggen aan cliënten.
 4. Je bent ambitieus, proactief en kunt goed zelfstandig werken.
 5. Het is een pre als je woonachtig bent in (de omgeving van) Amsterdam.

Hoe kun je solliciteren?

 

Ben jij klaar om jouw juridische carrière naar nieuwe hoogten te brengen bij Arslan & Ersoy Advocaten in Amsterdam? Stuur dan je cv, motivatiebrief en cijferlijst naar yusuf.ersoy@arslanersoy.nl onder vermelding van “Sollicitatie Advocaat-stagiair(e) – Amsterdam”. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Let op: Vanwege het grote aantal sollicitaties kunnen we helaas alleen kandidaten selecteren die aan de gestelde eisen voldoen. Wij waarderen je begrip hiervoor.

 

Arslan & Ersoy Advocaten streeft naar gelijke kansen op de werkvloer en moedigt sollicitaties aan van diverse achtergronden en identiteiten.

Google Rating
4.8
Based on 291 reviews
js_loader