Over Ümit Arslan

  • Advocaat & Partner

Ümit Arslan is advocaat bij Arslan & Ersoy Advocaten in Den Haag en is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Naast diverse (internationale) ondernemingsrechtelijke zaken bestaat zijn dagelijkse praktijk uit omvangrijke civielrechtelijke zaken, waaronder complexe letselschadezaken. Door de jaren heen heeft Ümit zich bovendien gespecialiseerd in bancaire- en verzekeringsfraudezaken. In die hoedanigheid procedeert hij regelmatig met succes tegen grote verzekeraars en banken.

Ümit heeft een aantal jaren bij een groot advocatenkantoor in Rotterdam gewerkt op de sectie fusies & overnames en corporate litigation en heeft daar de Turkish Business Desk opgezet. Daarvoor was hij jarenlang als docent Ondernemingsrecht verbonden aan de opleiding HBO-rechten van de Haagse Hogeschool. Hij is lid van de Vereniging Corporate Litigation en is bestuurslid van NETUBA (Netherlands Turkey Business Association), een non-profit organisatie gericht op het bevorderen van de handelsbetrekkingen tussen Nederland en Turkije.

Neem contact op met Ümit

Ümit staat voor u klaar met raad en daad. Heeft u een juridisch probleem en heeft u bijstand nodig van een advocaat met daadkracht? Wij helpen u graag.

Neem contact op via
Bel ons direct