Over Gabrijela Grujic

  • Expert personenschade

Gabrijela heeft in 2020 de master Rechtsgeleerdheid, variant Privaatrecht, met de focus op het aansprakelijkheidsrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam succesvol afgerond. Sinds september 2020 is Gabrijela werkzaam op ons kantoor in Den Haag als letselschadejurist. 

Analyseren, beargumenteren, adviseren en juridische puzzels oplossen zijn belangrijke vaardigheden die bij Gabrijela passen. Daarnaast is Gabrijela iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat en passie heeft voor het bijstaan van slachtoffers van letselschade. 

Gabrijela beschikt over een goede portie analytisch vermogen, waardoor zij snel tot de kern van een zaak komt. Bovendien verdiept zij zich altijd grondig in het dossier en in de cliënt zelf. Daarnaast blijft zij zich op het juridisch vlak ontwikkelen en houdt zij de ontwikkelingen in de jurisprudentie en wetgeving op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht nauwlettend in de gaten. Zij gelooft dan ook dat dit uiteindelijk de kwaliteit van haar dienstverlening ten goede komt. 

Neem contact op met Gabrijela

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze van Gabrijela en wilt u nader kennismaken met haar? Dan kan dat via de onderstaande contactgegevens:

Neem contact op via
Bel ons direct